Ish-kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli ka reaguar në lidhje me Kuvendin Kombëtar të kësaj partie, ku u miratuan ndryshimet e statuseve.

Përmes një statusi në Facebook, Topalli shkuan se nuk ka pasir kuorum në sallë dhe për rrjedhojë Lulzim Basha është rrëzuar.

“Nuk ka kuorum. Rrëzohet Lulzim Basha!

Kuvendi i Statutit të Lulzim Bashës u rrëzua bashkë me Statutin e LB sepse nuk mori kuorumin .

Salla e Kongreseve ka rreth 2500 karrige , shumë prej të cilave ishin bosh gjatë gjithë votimit, ndërkohë që Kuvendi sipas Lulzim Bashës ka 7000 delegatë.

Sot u përsërit ajo që ka ndodhur rreth një vit më parë kur u fallsifikua dhe u vodh vota e pjesëmarrja e demokratëve në proçesin antistatuor të zgjedhjes së Lulzim Bashës.

Tani Lulzim Basha hipi avionit dhe ik në Holandë; Kështu çlirohet dhe PD nga pengmarrja”, shkruan Topalli.

“Nuk ka kuorum. Rrëzohet Lulzim Basha!

Kuvendi i Statutit të Lulzim Bashës u rrëzua bashkë me Statutin e LB sepse nuk mori kuorumin .

Salla e Kongreseve ka rreth 2500 karrige , shumë prej të cilave ishin bosh gjatë gjithë votimit, ndërkohë që Kuvendi sipas Lulzim Bashës ka 7000 delegatë.

Sot u përsërit ajo që ka ndodhur rreth një vit më parë kur u fallsifikua dhe u vodh vota e pjesëmarrja e demokratëve në proçesin antistatuor të zgjedhjes së Lulzim Bashës.

Tani Lulzim Basha hipi avionit dhe ik në Holandë; Kështu çlirohet dhe PD nga pengmarrja”, shkruan Topalli.