Donald Trump, Presidenti i SHBA dhe bashkëshortja e tij e jetës janë në Paris për Festën Kombëtare të Francës, 14 Korrik.

Por duket se një detaj i vogël nuk u ka shpëtuar kamerave gjatë takimit të dy presidentëve dhe bashkëshorteve të tyre. Emmanuel Macron ka hedhur një shikim drejtë zonjës parë së Amerikës që linte vend për koment.

Një foto po qarkullon në rrjetet sociale dhe po komentohet gjërësisht ku Macron është fokusuar i tëri tek Melani Trump.


Melani Trump dhe Presidenti Macron by gazetar-dualajm