Pandeli Majko, ministri për diasporën, politikani shqiptar që gëzon shtetësinë kosovare dhe me sa duket e ndjen gëzimin e kësaj dite duke uruar ditëlindjen e Kosovës.

Nëpërmjet një mesazhi në foton e heroit legjendar Adem Jashari, Majko ka uruar Pavarësinë e shtetit të Kosovës.