Christy Cooper iu kërkua të shkonte në klasën e djalit të saj, e veshur si mos më keq – por të dhënë një apel për të tjerët.

Ajo postoi fotografitë, e veshur si djali i saj, i cili është i varur nga droga dhe e postoi në faqen e saj në Facebook me mesazhin: “U futa në shtëpi në orën 10.30 dhe kur hyra shkova te djali im dhe i tregova për vendimin”.

“Ai tha: Ç‘farë jam unë makthi yt më i keq? “Unë i thashë: Jo bir, droga është. A do të më veshësh mua? ‘Ai u përgjigj, “Po”.

Djali i zonjës Cooper shkoi në makinën e tij dhe zgjodhi një bluzë të ndyrë dhe xhinse, që nuk ishin larë. Ajo shëtiste në këpucët e djalit të saj dhe shtoi: Tha që unë mund të vesh pantallonat e tij që kishin një njollë gjaku.”

“Unë u sëmura menjëherë në stomak dhe doja të hidhesha nga lartësia.”

“Ky ishte një djalosh i bukur me zemër, i dhembshur dhe i këndshëm, i cili qëndronte para meje i ngazëllyer për të më veshur”.

“Ai donte që unë t’i provoja ato menjëherë. Unë nuk doja, por e bëra. Nuk mund ta kuptoja pse dreqin ai ishte aq i ngazëllyer kur më shihte i veshur me rrobat e tij.”

Zonja Cooper ishte në ankth kur ajo tregoi para klasës ditën tjetër, mbi ngjarjen.

Ajo tha se u ndje e “turpëruar”.

Djali i saj tani është në rehabilitim.

Nëna ndau fotot e veshjes së saj – xhinse me gjak, një bluzë të zhubrosur dhe një në faqe ishte lyer me njolla gjaku.

“Kam pasur aq shumë ankth sa nuk mund të merrja frymë,” shtoi ajo.

“Unë qaja në banjë dhe dridhesha.”

Zonja Cooper nuk donte të shkonte në klasë, por u inkurajua nga një koleg”.

“Kështu jeton djali im, si çdo i varur tjetër, çdo ditë”, tha ajo në mesazhin e saj.