Marrëdhënia seksuale gjatë ditëve në Ramazan nuk është e lejuar për burrat dhe gratë të cilët janë të detyruar të agjërojnë gjatë ditës.

Të bësh seks ditën gjatë agjërimit, sipas islamit është një mëkat.

Përmbahuni nga marrëdhëniet martesore apo marrëdhëniet seksuale. Gjatë agjërimit të gjitha orekset e mishit duhet t’i shmangni duke përfshirë kështu edhe mendimet e papastra të intimitetit.

Pas iftarit intimiteti seksual mund të rifillojë. Shfrytëzoni ditën për familjen dhe tregojini nënës tuaj se ju e doni shumë atë. Ruaj një përqafim edhe për motrën tënde!

“Për sa i përket marrëdhënieve gjatë natës në Ramazan, kjo është e lejuar dhe nuk është e ndaluar, dhe koha kur ajo është e lejuar zgjat deri në fillimin e agimit. Kur agimi vjen, marrëdhënia seksuale ndalohet. Është e ligjshme për ju të keni marrëdhënie seksuale me partneren tuaj për gjatë gjithë natës nëse doni deri sa një fije agimi të vijë në mëngjes”

Këto udhëzime nga Kur’ani theksojnë qartë se është e lejueshme për të ngrënë, pirë dhe të kini marrëdhënie gjatë netëve të Ramazanit deri në agim.

Pas marrëdhënieve seksuale është e detyrueshëme të bëni dush i dhe pastaj të falni mëngjesin.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook