Në Shqipëri e Kosovë ditët e fundit përflitet se reperi shumë i dashur i publikut Mc Kresha është fejuar me partneren e tij shqiptare e cila jeton në Kanada dhe së shpejti do të martohet.

Pas këtyre lajmeve ka reaguar menjëherë reperi duke thënë se nëse kjo gjë do të kishte ndodhur, do të kishte qenë vete ai i pari i cili do ta kishte postuar në Instagram.

Pas kësaj deklarate ai e ka mohuar që kjo gjë ka ndodhur duke theksuar se këto janë gënjeshtra portalesh.