“Game of Thrones” është seriali më i ndjekur i të gjitha kohërave. Të gjithë fansat janë në pritje të sezonit të tetë dhe të fundit, që do të vijë shumë shpejt.

Televizioni që do shfaqë këtë seri, HBO ka zbuluar se seritë e reja do të fillojnë në prill të vitit 2019.

Thuhet se në këtë sezon do ketë më pak episode, por secili prej tyre do zgjasë më shumë se një orë.

Fansat mezi po presin që t’i shohin.

“Game of Thrones” është gjithashtu seriali më i vlerësuar në IMBD amerikane.