Nëse partneri juaj është një nga shenjat e mëposhtme, duhet të tregoheni veçanërisht të vëmendshëm!

Kjo është ajo që ka arritur një studim i bërë së fundmi lidhur me shenjat zodiakale.

Synimi i këtij studimi ishte gjetja e një lidhje të mundshëm mes tradhtisë dhe shenjës së horoskopit. Përfundimet janë vërtet surprizuese.

Numri më i madh i meshkujve, që tradhtojnë janë:

Peshqit, Gaforret dhe Ujorët. Cilësitë si, ambicia, të qenit tolerant ndaj riskut dhe nevoja për konfirmim të vazhdueshëm janë arsyet se përse këto shenja tradhtojnë më shpesh.