Edhe pse ka vetëm 3 muaj që ka sjellë në jetë Jonin e vogël, Adelina Tahiri ka ndër mend të sjellë në jetë një fëmijë të dytë. Bashkë me bashkëshortin e saj, Serjoza Markov u bënë prindër në fund të muajit gusht të këtij viti dhe ndihet më e lumtur se kurrë. 

Adelina ka pohuar me anë të një live video në instagram se mezi pret të bëhet sërisht nënë. Padyshim që ndjesia e fortë e mëmësisë e ka bërë bukuroshen më të ndjeshme ndaj kësaj teme.