Në protestën e bërë nga studentët i është bashkuar dhe artisi i njohur Robert Aliaj. Ai ka dhënë një mesazh shumë të fortë,për studentët që mos ti humbin shpresat dhe mos të ndalen. Madje ai kishte preferuar të shkonte në protestë me vajzën e tij,Aliaj është shprehur se studentët duhet të jenë më të fortë se kurrë dhe mos të veprojnë siç kanë vepruar studentët e dhjetorit të dikurshëm. Reflektoni është koha për zgjim zëri juaj duhet të dëgjohet si jehonë nëper male.

Studentët duhet të lenë diçka për brezat e rinj,duhet të ndëgjegjësohen si për kauzat aktuale të politikës në vend por dhe për teatrin. Unë po bëhem 60 vjet me shpresën për t’u bërë ku vend dhe s’u bë. Shpresoj që ti jepni diçka fëmijëve tuaj dhe mos ti ushqeni me urretjen për vendin. Ju jeni e ardhmja dhe për ato breza çfarë do të pasojnë pas.