Mesa duket janë disa vende specifike ku femrat kanë më shumë mundësi të tradhtojnë.

Më poshtë keni tre vendet ku mundësia që një femër t’ju tradhtojë, bëhet më e madhe.

1. Kur dalin për jetë nate
Gratë për nga natyra janë shumë të paqëndrueshme kur bëhet fjalë për mendimet e miqve të tyre të ngushtë.

Jeta e natës i nxjerr më shumë në pah mungesën e marrëdhënies seksuale dhe nxitjen për tradhti e kanë më të lartë.

2. Hotelet
Po flasim në rastet, kur shkojnë me pushime. Me ose pa bashkëshortin, ndjesia e pushimeve rrit mundësinë për të ndryshuar rutinën e lidhjes.

3. Vendet publike
Ndjesia e tradhtisë mund të ndodhë në ndonjë vend publik, qendër tregtare, restorant, etj. Për fat të keq, një ndryshim i tillë nuk ka ndonjë ilaç dhe e vetmja gjë që mund të bëni është të kuptoni plotësisht karakterin e partneres suaj.