Pushimi nga puna është dicka që të gjithë e kalojmë njëher në jetë dhe nuk duam ta dëgjojmë më tepër ama kjo nuk vjen direkt ne mund ta ngadalsojmë ose mund të përpiqemi të gjejmë diçka tjetër ndërkohë. Shikojmë sinjalet që na dërgon ambienti i punës nëqoftëse atmosfera është gati për pushimin tuaj.

1 – Merrni një referencë negative, ose më shumë

2 – Nuk ju lënë asnjëherë në dorë punë të rëndësishme

3 – Puna juaj është kthyer në “Mision i pamundur”

4 – Shefi juaj ju ka paralajmëruar më tepër se njëherë

5 – Marrëdhënia me shefin tuaj është më së shumti e tensionuar

6 – Projektet për ju sa vijnë e rrallohen

7 – Burimet tuaja kanë humbur

8 – Ndiheni i injoruar nga kolegët apo shefi juaj

9 – Përgjegjësitë tuaja në punë janë shumë shumë të pakta

10 – Ju kanë ulur pagën, ose ju kanë kërkuar të merrni disa ditë pushim

11 – Dëgjoni thashetheme dhe sjellje të çuditshme karshi jush nga ana e kolegëve

12 – Aksesi juaj në disa prej çështjeve apo ambienteve të kompanisë është i kufizuar

13 – Instikti juaj po ju thotë qe diçka nuk shkon