TIRANE
Gazmend Barbullushi do të jetë ambasadori i Shqipërisë në Spanjë. Presidenti Ilir Meta firmosi sot dekretin që emëron Barbullushin ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut, në Republikën Islamike të Mauritanisë dhe në Principatën e Andorrës, jorezident.

Emri i Gazmend Barbullushit si ambassador në Spanjë, është propozim i kryeministrit Edi Rama. Ai vjen nga një karrirë e gjatë në diplomaci.