Lëvizja Socialiste për Integrim ditën e sotme ka zhvilluar një takim me anëtarë dhe simpatizantë të qytetit të Kukësit.

Por përveç mesazheve të forta politike, ka pasur edhe momente të veçanta. Drejtuesit e LSI-së janë pritur nga qindra banorë në një ambient festiv me instrumente dhe muzikë popullore ku gjatë takimeve me qytetarët në qendër të qytetit, Kreu i Kuvendit dhe Presidenti i zgjedhur Ilir Meta ka zgjedhur që të marr vet daullen dhe të luaj një prej melodive më të njohura të zonës së Kukësit.