Ministri i Brendshëm Dritan Demiraj ka zhvilluar sot një takim me kreun e Prokurorisë për Krime të Renda, Besim Hajdarmataj.

Bashkëpunimi në luftën kundër trafiqeve dhe personave të përfshirë në të ka qenë kryefjala e bisedimeve.

Që prej marrjes së detyrës ministri Demiraj ka zhvilluar shumë takime intensive me drejtues të lartë të institucioneve shtetërore.