Edi Rama kryeministri i vendit si çdo mëngjes gjatë zgjedhjeve elektorale vijon me postimet e tij në rrjetet sociale nga ku ai pasqyron ndryshimet që kanë ndodhur në Shqipëri gjatë 44 muajve të fundit.

Në fokusin e tij ditën e sotshme ishte Elbasani i cili ka ndryshuar plotësisht nga një vend i humbur, tashmë ai shihet si një nga qytet për frymëmarrjen e ekonomisë.

 

MESAZHI I RAMËS

MIRËMËNGJES ?
dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të transformimit të Elbasanit nga një zonë e braktisur nën plehra, tym dhe rrënim vetëm 44 muaj më parë, në një qytet europian plot frymëmarrje për ekonominë lokale dhe mirëqenien e qytetarëve ?
Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë. Po ka edhe shumë për të humbur, nëse #PartiaSocialiste ? nuk mban, pa të tjerë në prehër, timonin e reformave. Siç luftuam dhe fituam për Vetingun, do të luftojmë e fitojmë për të rritur ekonominë dhe punësimin si asnjëherë më parë. #PërElbasaninQëDuam #PërShqipërinëQëDuam ?? ??me #Shtet ? #Punë ? #Mirëqenie ?