Një aeroplan Cessna 206 u detyrua të bënte një ulje të detyruar në një autostradë në Long Skull Island, New York këtë të mërkurë.

Pamjet janë të regjistruar nga Thomas Lupski, i cili po i jepte makinës në autostradë.

Lupski nuk mund ta imagjinonte dot që një aeroplan do të ulej përpara makinës së tij. Ai ndihet i shokuar për situatën e krijuar, pasi mund të kishte qenq dhe fatale për shoferët e tjerë në rrugë.

Mjeti fluturues i drejtuar nga piloti Jim O’dell është detyruar të ulet në autostradë për shkak të një defekti mekanik të pësuar.

O’Donnell e dinte se nuk kishte gjasa të arrinte në destinacionin dhe ishte i detyruar të merrte gjërat në duart e veta për të shmangur katastrofën.