Të gjitha afinitetet tuaja në seks, flasin mjaft për ju dhe karakterin tuaj në përgjjithësi.

Mirëpo sipas studimeve, më së shumti ju zbulon poza të cilën e praktikoni me partnerin.

Pozita misionare

Te meshkujt kjo pozë sugjeron që dëshirojnë të lozin në të sigurtën, por edhe që do të mund të kenë me vetëbesim më të madh. Këtë pozë e dëshirojnë ata të cilët e duan intimitetin.

Nëse jeni femër dhe kjo ju është poza e dëshiruar, me siguri jeni në nxitim të madh në jetë dhe në seks dëshironi që të relaksoheni.

Femra sipër mashkullit

Zakonisht këtë pozë e zgjedhin femrat të cilat dëshirojnë të dominojnë. Kanë shumë vetëbesim dhe e duan forcën.

Mirëpo kjo mund të tregojë edhe karakterin e mashkullit, i cili dëshiron të jetë dominues në seks, por edhe i kujdesshëm dhe besnik në plotësimin e dëshirave të femrës.

Poza e qenit (Doggy)

Të gjithë ata të cilët e kërkojnë këtë pozë kërkojnë kënaqësi dhe emocione në jetë. Janë të njohur për karakterin e tyre të egër.

Femrat të cilave kjo pozë u pëlqen më së shumti, kanë personalitet të besueshëm, ndërsa te meshkujt kjo pozë mund të tregojë ikje nga intimiteti.

Luga

Afërsia dhe intimiteti të cilën e ofron kjo pozë zbulon romantikë të thellë me të cilën kanë sukses të arrijnë edhe afshin, por edhe butësinë.

Femrat të cilat e adhurojnë këtë pozë dëshirojnë seks të ngadalshëm dhe sensual, ndërkaq në jetë janë të relaksuara. Meshkujt të cilët e dëshirojnë këtë pozë, janë të kujdesshëm dhe romantikë.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook