Moti i keq dhe shirat e rrëmbyeshëm që kanë përfshirë Italinë ditët e fundit, u kanë marrë jetën më shumë se 25 personave.

12 anëtarët e një familjeje, mes tyre dhe një fëmijë kanë humbur jetën brenda një vile në Palermo për shkak të daljes nga shtrati të lumit Milicia.

Gjithçka ka ndodhur brenda pak minutave, duke mos i lënë mundësi anëtarëve të familjes të cilët ishin duke festuar, të dilnin nga banesa.

Policia dhe zjarrfikësit kanë mbërritur menjëherë, por vetëm 3 prej anëtarëve kanë arritur të shpëtojnë, për shkak se nuk ndodheshin në banesë në momentin e tragjedisë.

Moti i keq dhe shirat e rrëmbyeshëm që kanë përfshirë Italinë ditët e fundit, u kane marrë jetën më shumë se 25 personave. 12 anëtarët e një familjeje, mes tyre dhe një fëmijë kanë humbur jetën brenda një vile në Palermo për shkak të daljes nga shtrati të lumit Milicia.

Gjithçka ka ndodhur brenda pak minutave, duke mos i lënë mundësi anëtarëve të familjes të cilët ishin duke festuar, të dilnin nga banesa. Policia dhe zjarrfikësit kanë mbërritur menjëherë, por vetëm 3 prej anëtarëve kanë arritur të shpëtojnë, për shkak se nuk ndodheshin në banesë në momentin e tragjedisë.