Eskobarë-t e droges ose me saktë Narcos, nofka e mbajtur për disa qeveritarë të mazhorancës si Rama, Tahiri, Xhafa e Balla kanë dyndur Tiranën me posterat nëpër çdo cep të saj. Ato mbajnë këtë mbishkrim duke ju referuar filmit të famshëm Pablo Eskobar.

E njëjta gjë e tillë ndodhi dhe me Veliaj, por akoma nuk dihet se kush janë autorët e kësaj ngjarje. Ato mabjnë mbishkrime të ndryshme si mashtrues, shpellar, i pa besë etj.Kujtojmë që prej rreth një muaji protestojnë banorët e ‘Astirit’, të cilët kundërshtojnë prishjen e shtëpive të tyre