Moti me diell që ka mbajtur në Greqi gjatë kësaj kohe, duket se ka “kthyer” tanimë.

Koha e qartë dhe me diell “i ka hapur rrugë” shiut të fortë, stuhisë dhe erërave. Shërbimi Meteorologjik grek njoftoi për një kohë me shira, së paku deri në fundjavë.

Koha e mirë dhe me diell pritet që të kthehet të shtunën.