Cila nga këto kafshë do të donit të ishit? Zgjidhni një kafshë, shihni poshtë dhe zbuloni identitetin tuaj të vërtetë.

Nëse keni zgjedhur …

Ariun: Forcë e Mbrojtjes

Ju jeni aq mbrojtës sa një arushë nënë për këlyshët e vet, ju keni forcë të pabesueshme dhe kurrë nuk hiqni dorë.

Fjalët kyçe:      

– kurajo;

– amësia;

– sekretet hënore;

– kreativiteti;

– fuqia;

– kufijtë;

– shërimi.

Flutura: Fuqia për të ndryshuar

Fluturat janë padyshim mjeshtre të transformimit, sepse ato kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të ndryshuar ADN-në e tyre. Shumë popuj i konsiderojnë ato si të dërguara dhe mendojnë se janë të bashkuara me shpirtrat.

Fjalët kyçe:

– bota;

– drita;

– puna shpirtërore;

– shprehje;

– ndryshime të mëdha;

– kreativiteti;

– transformim;

– tranzicion.

Macja: Fuqia e magjisë së pastër

Një magjistare pa një mace nuk është një magjistare. Në fakt, këto kafshë konsiderohen asistentë të pandryshueshëm për magjistarët dhe shtrigat, duke u siguruar atyre sinkronizim më të mirë në sfera më të larta. Ata që dëshirojnë të bëhen mace ndoshta po mendojnë për fitimin e pavarësisë dhe duan të kuptojnë më thellë misteret magjike.

Fjalët kyçe:

– vetë-mjaftueshmëria;

– kontrolli i brendshëm;

– sekretet hënore;

– magjia;

– pavarësia;

– intuita.

Korbi: Fuqia e mençurisë

Ata janë zogj inteligjentë. Ata zakonisht shoqërohen me botën e të vdekurve, që është e kuptueshme, sepse kanë qenë mysafirë të shpeshtë në fushat e betejës ku kërkonin ushqim falas. Është zogu i shenjtë i Thothit (zot egjiptian i mençurisë). Ndoshta, nëse keni dëshirën për t’u bërë korb, jeni në kërkim të lirisë dhe doni të çlironi veten nga frika juaj.

Fjalët kyçe:

– mendje;

– paralajmërim;

– korrigjimi i padrejtësisë;

– ekuilibri;

– manifestim;

– profeci.

Kali: Fuqia e pasionit

Një nga format më të zakonshme të kafshëve. Dashuria e njerëzve për kuajt ka qenë gjithmonë më e fortë se ajo për shumë kafshë të tjera. Bijtë e Poseidonit, perëndisë së deteve, ushqeheshin nga qumështi i kafshës së tij të shenjtë, kali.

Fjalë kyçe:

– dhembshuri;

– aventurë;

– durim;

– liri;

– qëllim;

– udhëtim;

– pushtet.

Miushi: Fuqia e bekimeve

Një miush është një kafshë interesante, por shumë njerëz kanë frikë prej saj. Kafsha e parë që i përgjigjet thirrjes së Budës është miu.

Zotat dhe heronjtë mitikë e konsideronin këtë kafshë si të shenjtë, sidomos Perëndia e Diellit, Bekimit dhe Arteve, Apolloni, Ganeshi dhe Perëndia Hindu e bekimeve.

Nëse dëshironi të bëheni një mi, kjo është për shkak se ju doni të ecni përpara pa u vënë re.

Fjalët kyçe:

– mirënjohje;

– bekim;

– provim;

– bollëk;

– ndërhyrje hyjnore;

– rivalitet;

– konsideratë;

– mungesë e ndershmërisë;

– gjykim.

Delfini: Fuqia e krijueshmërisë

Janë krijesa të hareshme, të prirura për komunikim. Megjithatë, nuk janë të vetmet kafshë të dashura të ujit, por janë edhe luftëtarë që mbrojnë territorin e tyre dhe janë të pamëshirshëm me pushtuesit. Për ata që mendojnë të bëhen delfinë, rekomandohet të mendojnë domethënien e fjalëve të mëposhtme:

– meditimi;

– pozitivitet;

– muzikë;

– komunikim;

– strategji;

– lozonjar.