Një çifti i ri shkodran kanë vendosur të kurorëzojnë martesën e tyre në Kishën e Shkodrës, mirëpo gjatë ceremonisë, detaji në këpucët e dhëndrit i ka rënë në sy të gjithëve dhe po bën xhiron e rrjetit.

Në një foto të postuar nga “Jeta osh qejf” në shollën e këpucës së dhëndrit shihet “Help me”, ose në shqip “Më shpëtoni”, duke i ‘përcjellë’ kështu mesazhin shokëve të tij, ose është thjesht një shaka e dhëndrit. Foto e çiftit duke u martuar është përhapur menjëherë në internet.