Klea Huta dhe Elgit Doda janë ndër çiftet më të dashura në showbizz-in shqiptar.

Ndonëse për disa kohë lidhja mes tyre u mbajt mjaft diskrete nga të dy, sapo dolën publikisht, Klea dhe Elgiti nuk ndalojnë së postuari foto mjaft të ëmbla që na bëjnë të shpresojmë sërish tek dashuria e vërtetë.

Së fundmi Klea na ka zbuluar se si ndryshon një lidhje përgjatë viteve dhe mund të themi se të gjithë e kemi përjetuar një eksperiencë të ngjashme si kjo.

Në nisje të lidhjes gjithçka duket perfekte dhe fotoja tregon qartë që ata si çift mund të hanë së bashku, darkojnë të dy dhe madje ndajnë ushqimin me njëri-tjetrin.

Dhe fotoja e tretë, është që pas disa viteve lidhje, ti kupton që garderoba jote ka gjithmonë e më pak veshje në të dhe dihet kush është autori i kësaj situate!