Uthulla e mollës është shumë e dobishme për shëndetin tonë në përgjithësi, ky përbërës është në gjendje të trajtojë problemet e shëndetit, duke përfshirë hemorroidet.

Ju mund ta përdorni atë në pjesët e prekura, ose edhe në gatim, efekti do të jetë i njëjtë. Metoda e mëposhtme është efektive në trajtimin e hemorroideve të brendshme dhe të jashtme dhe gjakderdhjen nga hemorroidet. Gjakderdhja do të ndalet shumë shpejt me këtë trajtim.

Lagni një copë pambuku në uthull molle e cila mund të hollohet me ujë nëse është e nevojshme, dhe ta aplikojnë atë në hemorroidet e jashtme.
Mbajeni për gjysmë ore. Përsëriteni trajtimin çdo ditë, nëse është e nevojshme.

Hemorroidet e brendshme mund të trajtohen me uthull molle të ngrirë. Vetëm ngrijeni uthullën e mollës si një “supost” dhe vendoseni në anus. Ju do të keni rezultate pozitive brenda 24 orëve.

Ju duhet të hani ushqim të shëndetshëm dhe gjëra të buta, gjatë tre ditëve të ardhshme, pasi të keni filluar me trajtimin.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook