Edhe njëherë ka filluar sezoni turistik dhe pushuesit e Durrësit vijnë me po të njëjtën ankesë : “Na jepni hapsirën tonë publike”

Pushuesit Durrësak që kanë filluar pushimet si gjithmonë pak më herët fluksit ankohen se plazhet private po ua marrin vit pas viti dhe atë pak hapsirë që ju ka mbetur.

“Nuk kemi ku ngulim çadrat do ti ngulim mes detit tani” shprehet një pushues i revoltuar duke thënë që ky do të jetë viti i fundit që do të bënte plazh në Durrës nëqoftëse situata nuk ndryshon.

Ngremë pyetjen : Shqipëria po rritet turistikisht por po përzë pushuesit Shqipëtar apo privati po i përzë të dy ? Ajo cka na mbetet është të presim dhe të shohim rezultatet e turizmit.