Dashi-Pavarësisht nga disa ndikime negative këtë javë, mund të arrini suksese të rëndësishme. Kini kujdes nga veprimet ose vendimet e një gruaje. Në një plan financiar, java do t’i kënaqë shumë nga ju me të ardhurat e buxhetit të familjes përmes anëtarëve të tjerë të familjes ose përmes fatit. Do të keni rastin të sillni njerëz në shtëpinë tuaj ose thjesht të përgatisni një darkë të veçantë. Gjatë javës ju do të angazhoheni në disa detyra dhe përgatitje të rëndësishme. Shumë do të jenë në procesin e ndryshimeve të një mënyrë të re të jetës, një vendi të ri për të jetuar ose një punë të re. Mos mohoni asnjë ftesë, edhe pse disa njerëz që do jenë atje të pranishm nuk do të jenë të këndshëm. Angazhimet tuaja të nisura javën e kaluar do të përfundojnë me sukses. Java sjell vizitorë në shtëpinë tuaj ose një vizitë nga njerëz që do të kenë një arsye urgjente për ta bërë këtë. Ngjarjet interesante këtë javë do të shpenzohen në dashuri.

Demi-Këtë javë do të përjetoni një ngjarje interesante në lidhje me një njeri. Ju nuk mund të merrni pjesë personalisht, por vetëm të jeni tema e bisedave të gjalla me miqtë ose të afërmit. Këtë javë do të jeni gati të nënshkruani, të merrni një dokument ose kontratë me shumë gjasa të një natyre financiare. Kjo do të jetë një kohë e rëndësishme për ju, pasi tani duhet të merrni vendime rreth udhëtimit në një farë mënyre ose me njerëz në një qytet tjetër. Mos u nxitoni me reagimet tuaja ndaj njerëzve që veprojnë në një mënyrë unike. Do të duhet të veproni me shumë durim dhe mirëkuptim, pasi këto veprime kanë gjasa të ndikojnë në buxhetin tuaj personal ose familjar. Një gabim do të shkaktojë një shpenzim të panevojshëm të parave gjatë javës. Gratë e Demit do të mendojnë për një ofertë ose ftesë fitimprurëse. Problemet familjare ose të transportit gjatë javës janë të mundshme për meshkujt. Bëni kujdes të veçantë kur udhëtoni me një fëmijë.

Binjakët-Para jush është një javë që ju do të mbani mend pasi do keni fat në një lotari. Java raporton shumë ngjarje interesante që lidhen me udhëtimin ose lajmet e papritura. Do të keni një telefonatë emocionale me dikë nga një vend tjetër. Këtë javë do të ngazëlleheni për një mbledhje familjare ose takim me të afërmit. Do të keni më shumë angazhime me familjen tuaj. Për fat të keq, nuk do të jeni gjithmonë në gjendje të mbështeteni në ndihmën dhe kuptimin e njerëzve rreth jush. Javë do t’ju sjellë emocione pozitive në lidhje me një vajzë apo një grua. Do të merrni një vendim gjatë javës, ose do të merrni lajme lidhur me një udhëtim që do të përfshijë marrëdhënien me gratë. Do të keni një ëndërr misterioze ose të pashpjegueshme për një grua. Gratë binjakë do të konsiderojnë një ndryshim të ardhshëm në jetën e tyre lidhur me zhvendosjen ose udhëtimin. Do të keni mundësi të reja për përparim dhe do të takoni njerëz të rinj në jetën tuaj. Për meshkujt kjo do të jetë një kohë e mirë për t`u realizuar. Do të keni mundësinë të zgjidhni një problem të vjetër.

Gaforrja-Nëse keni lindur nën shenjën e Gaforres këtë javë ju presin takime të reja ose të papritura. Përmes bisedave që do të keni rastësisht, do të kuptoni një sekret ose veprime që në të kaluarën kanë qenë në dëmin tuaj. E gjithë kjo nuk do të ketë rëndësi, por ju do ta përjetoni atë gjithsesi emocionalisht. Java sjell një lajm të parashikuar për një nënë të ardhshme, lindjen e fëmijës, pagëzimin ose ditëlindjen e një fëmije. Fëmijët e vegjël do të jenë rast për ngjarje të veçanta që do të ndiqni. Keni qenë duke ndjekur veprimet e një njeriu kohët e fundit, duke u përpjekur të kuptoni nëse ato janë për të mirën tuaj apo jo. Kjo do të jetë e rëndësishme për ju, sepse këtë javë do t’ju duhet të merrni një vendim për këtë person. Do të shmangni kontaktet me njerëz që duan të ankohen dhe të humbasin kohë me thashetheme. Këtë javë do të përjetoni ngjarje emocionale dhe do të keni tendencën të qani për gjëra të vogla.

Luani-Këtë javë do të keni kontakte, takime dhe veprime të dobishme me një grua që do të ketë një ndikim të dobishëm në planet. Vështirësitë e parashikueshme do të jenë ngjarje që lidhen me marrëdhënien tuaj të tanishme romantike ose shfaqjen e një të reje brenda kësaj jave. Sido që të jetë, ju do të keni një bisedë me dikë që ka një interes të veçantë për ju. Nëse udhëtoni këtë javë, tensioni do të jetë më i lartë. Ky tension nuk do të thotë domosdoshmërisht vështirësi. Ju do të flisni, diskutoni dhe merrni vendime në lidhje me marrëveshjet e pronës ose veprimet e lidhura me to. Këto ngjarje do t’ju sjellin emocione pozitive dhe siguri. Nëse lind ndonjë tension, ai do të jetë i përkohshëm dhe do të lidhet me rëndësinë e këtyre ngjarjeve. Java do të kënaqë shumë prej jush me ndonjë dhuratë ose përfitim, kryesisht nëpërmjet dikujt në rrethin e familjes suaj. Për ata që janë prindër të fëmijëve tashmë të rritur, do të ketë tensione. Është e mundur që kjo të ketë lidhje me jetën e tyre të dashurisë. Gratë do të jenë në gjendje të bëjnë një përshtypje të mirë para të huajve ose njerëzve që kanë një predispozitë ndaj tyre.

Virgjëresha-Nëse keni lindur nën shenjën e një Virgjëreshe mund të prisni një javë të paparashikueshme, por patjetër dinamike, në të cilën do të përjetoni shumë emocione. Është normale që të keni planet dhe pritshmëritë tuaja paraprake për zhvillimin e angazhimeve dhe detyrave. Rrethanat do t’ju ndihmojnë të përmbushni pritshmëritë tuaja. Shumë do të përjetojnë shqetësime të ndryshme ose do të duhet të kujdesen për një sëmundje. Kjo javë do t’ju habisë me një dhuratë ose të ardhura. Java sjell kujdes ose ngjarje që lidhen me një problem shëndetësor tek një person që jeton pranë jush. Kjo do të jetë një javë e mirë për të përfunduar një fazë të punës suaj, një angazhim profesional ose familjar, diçka që e keni nisur kohë më parë. Bilanci i asaj që keni arritur mund të jetë kontradiktor, por sigurisht që do të jetë më i miri për ju. Gjatë javës do të merrni lajme për ndarjen nga jeta të një personi me të cilin keni kujtime të këndshme për të kaluarën tuaj. Një mosmarrëveshje ose një konflikt i natyrës materiale do të lindë. Do të keni mosmarrëveshje për çështjet që lidhen me blerjet, përdorimin e pronës së përbashkët, dëmet, aksidentet etj. Angazhimet dhe detyrat që nuk do të jeni në gjendje t`i bëni këtë javë do të zhvillohen gjatë javëve të ardhshme. Një vonesë e tillë do të jetë vetëm në favorin tuaj.

Peshorja-Do të keni kontakte ose do të punoni me të huajt ose me njerëz të vështirë. Më shumë gjasa, ata jetojnë në një vend tjetër. Këtë javë, jini të kujdesshëm në trajtimin e njerëzve me të cilët punoni ose me të cilët keni një interes të përbashkët profesional. Jini të saktë dhe nëse ju duken të pabesë injorojini këta njerëz ose tregojuni hapur se çfarë mendoni për veprimet e tyre. Nëse jeni duke udhëtuar këtë javë, jini të përgatitur për të kapërcyer vështirësitë si rezultat i vonesave ose problemeve të tjera. Kur udhëtoni, sigurohuni për besueshmërinë e transportit tuaj. Shmangni grindjet ose mosmarrëveshjet me njerëzit me të cilët do të udhëtoni. Ajo që do t’ju pëlqejë gjatë kësaj jave është lajmi i lidhur me ndryshimin që është përpara jush. Më në fund do të merrni informacion të rëndësishëm ose do të merrni një vendim të rëndësishëm. Këtë javë, mos i neglizhoni ngjarjet që duken të parëndësishme në shikim të parë, sepse ato do të jenë shumë të rëndësishme. Disa surpriza këtë javë do të lidhen me ndryshimin në jetën tuaj ose jetën e të afërmit tuaj. Ato mund të lidhen me jetën personale, punën, etj. Kjo do të jetë një kohë vendimtare për gratë Peshore që do të duhet të jetojnë në një ritëm të shpejtë. Burrat do të duhet të blejnë diçka të nevojshme për shtëpinë.

Akrepi-Këtë javë, mund të provokoni një konflikt të pakëndshëm për shkak të një komenti të nxituar nga ana juaj ose një diskutimi për disa thashetheme. Megjithatë, lajmi i kësaj jave, do t’ju japë shpresë të realizoni planin tuaj personal ose atë që lidhet me punën tuaj. Shumë do të gëzojnë një ftesë ose ofertë udhëtimi për këtë verë. Megjithatë, zgjidhini mirë njerëzit me të cilët dëshironi të udhëtoni ose planifikoni të vizitoni. Një rast për të reflektuar mbi disa të vërteta të jetës do të jetë ngjarje në jetën e njerëzve që njihni. Ata do t’ju bëjnë që të keni më shumë biseda me njerëz që kanë një marrëdhënie me këto ngjarje. Kontradiktat më serioze do të lindin në marrëdhënien tuaj me njerëzit në familjen tuaj ose me të afërmit tuaj. Në shumicën e rasteve, ata do të kenë lidhje me interesat financiare ose pronësore. Veprimet ose vendimet e një fëmije ose të riu do t’ju habisin. Do të ishte mirë t’u jepej atyre mundësi për të qenë më të vetëmjaftueshëm, edhe nëse vihet re një gabim nga ana e tyre. Në përgjithësi, gratë e lindura nën shenjën e Akrepit do të kenë një javë të favorshme për planin e tyre financiar. Burrat do të duhet të përballen stoikisht me një humbje ose ndarje.

Shigjetari-Është një javë me përvoja të rëndësishme dhe fatale që do të lënë përgjithmonë kujtime. Këtë javë do të përfshiheni emocionalisht në një ngjarje në familjen e miqve tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmanguni nga premtimet serioze që lidhen me njerëzit në rrethin tuaj të të afërmve. Shumë do të angazhohen në problemet shëndetësore të një personi që është një i afërm ose mik. Kjo do të jetë një javë në të cilën mund të vijnë para të papritura, mundësi të reja për të ardhura më të mira ose shtesë dhe më tepër. Surprizat që do të përjetoni këtë javë do t’ju bëjnë të mendoni për vendimet, zotimet ose premtimet e bëra. Këto surpriza mund të provokojnë ndryshime të papritura ose anulime. Ekziston një periudhë sigurie në punën tuaj. Java është shqetësuese për shëndetin e një të dashuri. Gratë nuk duhet të harrojnë çrregullimet gjinekologjike, shqetësimet në ciklin mujor, etj.

Bricjapi-Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit para keni një javë shumë aktive, angazhuese dhe të orientuar nga detyra, në të cilën do të jetë e rëndësishme të planifikoni çdo gjë paraprakisht. Kjo do t’ju lejojë të përdorni situatat dhe mundësitë në mënyrën më të mirë të mundshme. Suksesi apo dështimi i kësaj jave do të varet tërësisht nga organizata juaj. Kjo do të jetë një javë e mirë për dashurinë. Për burrat dhe gratë e martuara të Bricjapit, java siguron mirëkuptim me bashkëshortin. Këtë javë mund të prisni të ardhura financiare ose suksese të lidhura me paratë. Do të keni të ardhura ose mundësi më të mira, për sa kohë që jeni të gatshëm të punoni më shumë. Këtë javë, do të jeni të zhgënjyer me një lajm të papritur për një njeri që e njihni. Gjatë javës, prisni lajme në lidhje me të afërmit ose miqtë tuaj që do t’ju nxisin. Gratë duhet të planifikojnë mirë të ardhurat e tyre, sepse dielli nuk do të shkëlqejë çdo ditë.

Ujori-Nëse keni lindur nën shenjën e Ujorit këtë javë, ndoshta do të përjetoni një sërë ngjarjesh ose ndryshimesh në vendin tuaj të punës. Në përgjithësi, ato duhet të jenë të mira, por do të kenë një efekt tjetër për secilin prej jush dhe kolegëve tuaj. Mos bëni plane të mëdha që lidhen me njerëzit nga vendbanimet e tjera, sepse mundësia e realizimit të tyre nuk është e madhe. Është plotësisht e mundur të përjetoni zhgënjim. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni një bisedë të rëndësishme me një person nga rrethi juaj i të afërmve. Do të përjetoni një përpjekje për të ndërhyrë negativisht në punët e familjes tuaj me dikë jashtë rrethit të të afërmve. Kjo do të jetë një javë e mirë për zhvillimin e planeve ose detyrave tuaja në lidhje me pronën apo pasuritë e paluajtshme. Jini të kujdesshëm kur punoni me mjete dhe pajisje. Gjatë javës, një lajm i lidhur me lindjen e një fëmije është i mundur të vijë.

Peshqit-Ekziston një javë në të cilën lajmet apo ngjarjet e mira do të vijnë nga një qytet apo vend tjetër. Ato kanë gjasa të kenë lidhje me udhëtimet, me punë të re, me vizita, etj. Gjatë javës ju do të keni rastin për gëzim në shtëpinë tuaj. Kjo mund të lidhet me përfundimin e një problemi që ka të bëjë me shtëpinë. Gjatë këtyre shtatë ditëve jini të kujdesshëm me emailin tuaj personal ose informacionin konfidencial në punën për të cilën jeni përgjegjës. Do të keni angazhime ose shqetësime rreth problemeve shëndetësore për një të afërm ose mik. Do të merrni një ftesë ose do të merrni pjesë në një mbledhje që lidhet me një ngjarje në jetën e një njeriu. Prisni një takim apo bisedë të rëndësishme me një person që jeton në një qytet tjetër. Java sjell një udhëtim pune ose një ofertë për një punë në një qytet tjetër. Gratë do të udhëtojnë në fundjavë për argëtim. Ju gjithashtu mund të prisni aventura interesante, emocionale, romantike dhe intime.