Bëhet fjalë për një çift të moshuarish , për historinë e tyre sa të trishtë aq dhe të bukur. E trishtë nga mënyra sesi përfunduan në “Shtëpinë e të Moshuarve”  në Titanë, dhe e bukur pasi fati iu buzëqeshi sërish duke takuar njëri-tjetrin.

Et’hemi 82 vjeç dhe Vangjelica 73 vjeçe u takuan aty ku nuk e mendonin asnjëherë, madje dhe në moshë t5ë thyer, duke vërtetuar faktin se” Dashuria nuk njeh moshë dhe as vend”.

Dëshira për të jetuar emocionet deri në fund , kapërceu çdo barrierë tek 2 të moshuarit.

Vangjelica ka 6 fëmijë ndërsa Et’hemi kaa 3 por asnjëri prej tyre s’i ka takuar pasi janë jashte vendit, tani kanë njëri-tjetrin , mes dashurisëdhe xhelozisë.

Rrugët e tyre u bashkuan që të krijojnë një familje , pasi çdo e keqe lë një dritare të vogël për të mirën.