Kjo vajzë e re që shihni në video po thyen çdo rekord duke mahnitur ata që e kanë parë. Së fundmi ajo ka thyer rekordin përkuljes fizike më të madhe të bërë ndonjëherë.

Kjo është Shemika Charles nga New York, e cila theu rekordin botëror duke u përkulur poshtë makinë pa asnjë frikë.

22-vjeçarja theu edhe një tjetër rekord në vitin 2010, por arritja e fundit është e një niveli tjetër.

Shihni pamjet e pabesueshme të Charles e cila futet nën makinë. Ajo shprehet se stërvitet deri në 6 orë në ditë për ta mbajtur trupin e saj elastik dhe në formë.