Të jesh egoist nuk është edhe aq gjë e keqe, problemi qëndron kur cenon të tjerët.

Në fakt janë tre shenja horoskopi që para vetes dhe nevojave të tyre nuk vendosin askënd tjetër dhe këto shenja janë si më poshtë:

Demi
Edhe pse në dukje janë njerëz të dashur dhe miqësor, një Dem nuk lë kurrë nevojat i tij për të tjerët. Ata janë ambicioz dhe materialist dhe ambiciet e tyre bëhen shkak për egoizmin e tepruar. Edhe në marrëdhëniet sentimentale përsëri janë egoist karshi partnerit.

Binjakët
Janë njerëz social dhe i pëlqen shoqëria e mirë, por kjo nuk do të thotë që janë altruist. Një Binjak i do praktikisht të gjitha për vete. Dinë të shtiren shumë mirë për të marrë atë që duan dhe në marrëdhëniet sentimentale. Mos i besoni shumë dramave apo viktimizimeve të një Binjaku, e ka nga egoizmi.

Luani
Si mund të mungonte në listë kjo shenjë që e adhuron vëmendjen më shumë se çdo gjë tjetër. Këta njerëz janë territorial, xheloz, dhe narcist. Egoizmi i tyre është një karakteristik e thellë e karakterit.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook