Teksa ka publikuar foto nga aktiviteti “Bashkia që duam” ku ndodhet edhe kryeministri aktualisht, zëvendësi i këtij të fundit Erion Braçke ka reaguar ashpër ndaj protestës masive dhe të tensionuar që momentalisht po ndodh përpara selisë së Kuvenditt.

“POPULL DONI, POPULL DO KENI! LUSHNJASOT Respekt pafund për  çdo lushnjar te thjeshte,  punëtor dhe i ndershëm që refuzon dhunën dhe  destabilitetin. Paqe, Besim, Pune e Mirëqenie për çdokënd ne ketë vend!”, shkroi zv/kryeministri Erion Braçe në profilin e tij në facebook, bashkangjitur dhe foto nga aktiviteti.