Aplikacion i ri për mesazhe që ju lejojnë të ktheni një mesazh brënda një afati kohor të caktuar pasi e keni dërguar. Ky është aplikacioni më i ri që do të vijë së shpejti nga facebook dhe messenger së shpejti. 

Përdoruesit do të kenë mundësi të fshijnë për 10 minuta një mesazh të dërguar gabimisht , pas dergimit. Vendosja e këtij aplikacioni është lajmëruar në prill të këtij viti, po punohet shumë për zbatimin e tij dhe së shpejti ky aplikacion do të jetë i juaji.