Orinda Huta është një ndër personazhet e showbizit, e cila ka bërë mjaft ndryshime së fundmi. Mjaft është përfolur dhe pozicioni i saj i ri në emisionin “Jo vetëm modë” në TV Klan.

Përveç jetës së showbizit, ajo është dhe një familjare e rregullt dhe si e tillë i pëlqen të gatuajë. Ajo përpiqet që përveç jetës së televizionit, të kënaqë dhe bashkeshortin e saj me gatime shtëpie dhe me gështenja. 

Por gjatë gatimit,Orinda i ka vënë zjarrin shtëpisë pasi i ka harruar gështenjat dhe shtëpia është mbushur me tym. Ka qenë vetë moderatorja e cila ka postuar lajmin nëpërmjet adresës së saj.