Njihet për pozat e tilla.

Madje, Pamela Anderson në Instagram publikon foto me dy ngjyra, bardhë e zi, e duken si foto të vjetra, shkruan Syri Kosova.Ajo së fundmi në Instagram ka hedhur një foto të ‘nxehtë’.

Në shtrat dhe duke hapur këmbët, edhe pse e mbuluar me çarçafë, Anderson nuk la vend për imagjinatë.