Përveç bukurisë që na fal, natyra ka dhe anën e saj të egër, e cila shpesh herë është katastrofale.

Një video e shpërndarë në YouTube tregon momentet më të frikshme të fatkeqësive natyrore të kapura në kamera.

Nga cunamet e stuhitë, tek vullkanet e tërmetet, pamjet e mëposhtme tregojnë egërsinë dhe fuqinë e palimituar të natyrës.

Për më tepër shihni videon e mëposhtme: