Festivali i demave në Spanjë është një prej eventeve më popullore në vend. Por gjithashtu është edhe një prej ngjarjeve ku mbeten shumë të plagosur.

E tillë është edhe dita e dytë e këtij festivali ku siç shihet edhe në video një person ngel i plagosur rëndë pasi brirët e demit e ngritën atë në ajër dhe më pas duke shkelur mbi të.

Fatmirësisht personi është jashtë rrezikut për jetën.