Pannuci është treguar shumë optimist dhe entuziast, përsa i përket fazës kualifikuese të Euro 2020.

Shqipëria që drejton Panucci ra në grup me Francën, Islandën, Turqinë, Moldavinë dhe Andorrën.

Ai ka pohuar se do të jetë e vështirë të përballemi me francën , kampinoët e botës, gjithashtu ai thotë Franca është favorite e grupit, ne do të përpiqemi të fitojmë kundër Turqisë dhe Islandës për vendin e dytë.