PAPA:
Flisni dhe silluni me respekt dhe largoni të gjitha llojet e vështirësive dhe pengesave potenciale. Ju nuk keni pse bëni gjoja me ndjenjat apo mendimet tuaja. Thjesht veproni me mirësjellje dhe takt, dhe pastaj zini vendin tuaj në një skenë disi më të madhe. Respekti është ai që do t’i mbajë gjërat nën kontroll dhe do ta çojë gjithçka përpara. Bëni sa më shumë që mundeni sot dhe do të ndjeheni të kënaqur.

TE DASHURUARIT:
Pavendosmëria nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, por e çuar në ekstreme mund t’ju bëjë pesimistë dhe disfatistë. Merrni kohën që ju nevojitet për të bërë zgjedhjet që ju nevojiten, por mos u zhgënjeni dhe mos u ndalni. Merrni veten në dorë dhe refuzoni të ndiheni të pafuqishëm përballë një situate sfiduese (ose joshëse). Mos lejoni të shtyheni nga askush.

YLLI:
Ju mund të bëni të sotmen të paharrueshme, thjesht nga forca e shpresës tuaj të pandërprerë, që të gjitha gjërat të shkojnë për të mirë. Pavarësisht se sa të ngatërruara janë ngjarjet e ditës, sa të hutuar jeni ose sa mesazhe të përziera ju japin njerëzit, sidomos në punë, shpirti juaj i lindur shpresëplotë, do të eleminojë shumicën e mjegullës dhe do t’ju japë rezultate të mira. Shikoni përpara për shumë takime të kënaqshme.