Fillimi i javës dt 03 Qershor 2019 vendi ynë do të ndikohet nga kalimi i një sistemi frontal i cili do të sjellë reshje shiu dhe stuhi me intesitet të lartë në zonën perëndimroe në orët e para të mëngjesit.

Erdo të  jetë me drejtim  Juglindje (SEmshpejtësi  10-15 m/sek në bregdet. Valëzimi  i forcës 5 me lartësi vale 1,5–2,0 metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë me rënie.

Temperaturat min dhe max:
Zonat  malore   12/17°

Zonat e  ulëta  13/20°C
Zonat  bregdetare 14/19°C