E Martë, 16 Korrik 2019
M
oti do të jetë me vranësira mesatare deri të dendura dhe rreshje shiu të përqëndruara në jug dhe zonën qëndrore në pjesën e parë të ditës. Erdo të  jetë me drejtim Verilindje (NEmshpejtësi  8 -10 m/sek në bregdet. Valëzimi  i forcës 4 me lartësi vale 0,5–1,5  metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë me rënie.
Temperaturat min dhe max: 
Zonat  malore   15/26°

Zonat e  ulëta  18/27°C

Zonat  bregdetare 20/27°C