Deputetet e PS, Arben Ndoka dhe Pjerin Ndreu, duke hyre ne Kryesine e Kuvendit./r/n/r/nLawmakers, Arben Ndoka dhe Pjerin Ndreu, by entering the Presidency of the Assembly.

Pas arrestimit të Arben Çukos, një tjetër ish-deputet i Partisë Socialiste është shoqëruar në polici.

Mësohet se i shoqëruar është Arben Ndoka pasi akuzohet për tjetërsim pronash.

Pak orë më parë në pranga përfundoi ish-deputeti dhe ish-drejtori i Burgjeve Arben Çuko.

Urdhër arresti u ekzekutua sot pasdite dhe aktualisht Çuko është i ndaluar në ambientet e Drejtorisë së Policisë së Tiranës.

Deputetet e PS, Arben Ndoka dhe Pjerin Ndreu, duke hyre ne Kryesine e Kuvendit./r/n/r/nLawmakers, Arben Ndoka dhe Pjerin Ndreu, by entering the Presidency of the Assembly.