Tayna e Loredana janë dy prej repereve më të reja në muzikën shqiptare, por gjithashtu dhe më të suksesshmet e përfolurat për momentin.

Ndonëse veç zhanrit të njëjtë të muzikës nuk është se kemi parë ndonjë ngjashmëri tjetër mes tyre, së fundmi Loredana ka vendosur të na habisë me ndryshimin drastik në look.

Nga flokët bjondë të shkurtër, reperja ka vrendosur t’i zgjasë ato mirëpo ky ndryshim e ka bërë të duket identike me Taynën e cila na ka treguar këtë model flokësh disa kohë më parë.