Partia Demokratike ka dorëzuar mëngjesin e kësaj të marte në KQZ listat e plota të kandidatëve për zgjedhjet e 25 qershorit.

Më vonë gjatë ditës do të mbahet mbledhja e KQZ për miratimin e listës së PD dhe renditjes së partive në fletët e votimit.

Ajo çka ra në sy në listat e partisë më të madhe të opozitës ishte mungesa e emrave kritikë dhe atyre të vjetër.

Ndërkaq, mësohet se ka ndryshime në listën e PD-së për qarkun e Lezhës, pasi Preç Zogaj ka kaluar nga pozicioni i pestë në të katërtin.