1. Dashi

Dashi qëndron shpesh në botën e tij dhe i shmang ngatërresat me të tjerët. Janë shumë përzgjedhës me njerëzit që mbajnë afër dhe përpiqen të thonë përherë të vërtetën, edhe pse personi tjetër mund të ndihet keq prej fjalëve që flasin për të vërtetën. Kjo është arsyeja pse një person i shenjës së dashir është mjaftueshëm besnik.

  1. Virgjëresha

Virgjëresha, duke qenë kritike, vlerëson përherë pasojat pozitive dhe negative përpara se të marrë një vendim të caktuar. Kjo gjë e ndihmon të zgjedhë rrugën e duhur dhe të përballojë njerëzit me ide të kundërta me ato të tyre. Njerëzit e shenjës së Virgjëreshës dinë se si ta thonë hapur atë çfarë mendojnë, por përherë duke menduar edhe për mënyrën se si do të ndihet personi përballë, sjellje kjo që i bën ata miq shumë të mirë.

  1. Akrepi

Është e vërtetë që Akrepi përbën një shenjë tepër inteligjente dhe që di se si t’i balancojë situatat. Gjithsesi, kur fiton besimin e një personi të shenjës së Akrepit, do të kuptosh se askush nuk mund të gjykojë më mirë se ai person dhe cilësitë e tij/saj egoiste në fund kanë për të të ndihmuar ty nuk përmirësimin e personalitetit tënd.

  1. Shigjetari

Nëse dikush mendon se një person i shenjës së Shigjetarit është i ndrojtur dhe fjalëpak, gabohet. Është e vërtetë që ata nuk hapen me këdo, por me njerëzit që i njohin, ata flasin për çdo gjë. Madje, Shigjetari ka edhe kurajon të ta thotë hapur mospëlqimin e tij, nëse ajo që po bën, nuk është gjë e mirë.

  1. Demi

Demi është vërtet i guximshëm dhe i sinqertë në marrëdhëniet që ndërton. Natyra e tij e patrembur e bën të aftë, ta thotë hapur se çfarë mendon në çdo situatë. Ndaj, një person i shenjës së Dashit mund të jetë një mik tepër i mirë që sigurisht do të të ndihmojë edhe ty të përmirësosh cilësitë e tua negative.