1. Të dashuruarit

Mundohuni të mbani paqen në marrëdhënie, gjithçka po ndryshon, ju duhet të takoni miq të rinj, të keni takime të reja, të martoheni dhe të formoni një familje, mos lejoni që zhgënjimet brenda jetës së përditshme të detyrojnë që të bëheni intolerantë! Jini të durueshëm!

  1. Rrota e fatit

Le të kujtojmë gjithmonë se çdo gjë në jetë është një fazë dhe çdo gjë kalon! Ne vazhdimisht ndryshojmë gjithë kohën. Kohët e sotme mund të jenë të vështira, por mos harroni ligjin e kthimit, gjithçka kthehet ps, si për ata që bëjnë mirë, dhe për ata që bëjnë keq.

  1. Hëna

Kjo letër nuk është gjë tjetër veçse emocionet tona. Nëse ecni në trishtim dhe melankoli, shmangni debatet dhe shmangni marrjen e vendimeve radikale gjatë kësaj periudhe. Hëna është kalimtare, si dhe këto faza. Lëreni të shkojë koha dhe kujdesuni për anën tuaj emocionale. Jini më racionalë.