Një i ri nga Teksasi u dënua me 244 vite burg për përdhunimin e foshnjes së tij të porsalindur 38-ditësh.

Patricio Medina, 27 vjeç pranoi se kishte abuzuar me vajzën e tij në vitin 2014.

Ai dha dëshminë e tij në një gjyq dy ditor dhe u vendosën tre dënime me nga 80 vjet burg.

27-vjeçari u akuzua për sulme të rënda seksuale tek një fëmijë nën moshën 6 vjeç, lëndim dhe rrezikim të jetës së vajzës.

Medina deklaroi para policisë se ai i shtrydhi brinjët vajzës së tij 1-vjeçare, duke shkaktuar thyerjen e tyre.