Vërshimet e mëdha në Catania të Italisë kanë shkaktuar kaos të vërtetë.

Uji që ka ardhur pas stuhisë së madhe dhe të rreshurave të shumta, ka shkatërruar çfarë i ka dalë përpara.

Nuk raportohet për viktima, por dëmi material vlerësohet se ka qenë shumë i madh.

Një video e publikuar në Facebook tregon më së miri se çfarë ka ndodhur atje.