ali Berisha ka postuar këtë të dielë denoncimin e një qytetari i cili thotë se në Bulqizë anëtarët e PS-së ecin me makina pa targa në qytet për të reklamuar kandidatin socialist për bashkinë.

Një makinë në gjendje të tillë nuk duhet absolutisht të lejohet të lëvizë nga policia. http://www.albeu.com/kryetitull/po-na-shtypin-kalamajte-keta-te-ps-ecin-dhe-me-makina-pa-targa/462659/