Dy persona janë mbytur në rezervuar në Pogradec.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Alarup, ndërsa viktimat të jenë nënë e bijë. Vajza e cila ishte rreth moshës 9-10 vjec ka rënë aksidentalisht në rezervuar dhe nëna ka hyre ta shpëtojë dhe janë mbytur të dyja.

Policia drejt vendit të ngjarjes.