Në listën e publikuar nga Policia e Shtetit, figurojnë 16 persona të rrezikshëm, të kërkuar në Berat. Mes emrave të publikuar me akuza për vrasje dhe akte kriminale është dhe emri i një gruaje.

Mirela Muhametllari është emri i femrës në kërkim për trafik droge, e dënuar me 10 vite burg. 

Policia e Shtetit fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin.

Ndihmo dhe ti në sigurinë publike”, njofton policia.